uživo prijenosi

Sri 23.01.2019.
Vrijeme Domaćin Gost Live PbP
07:35 WELLINGTON SYDNEY

uključi se i igraj uživo

Prijenosi uživo, više od 5000 događaja na www.germaniasport.hr

Volite li gledati nogomet, tenis ili košarku? Televizije nisu u mogućnosti da u svojem programu prenesu sve zanimljive sportske događaje. GERMANIA SPORT je svim registriranim igračima www.germaniasport.hr omogućila uslugu – prijenos uživo više od 5.000 sportskih događaja uz klađenje uživo.

Video prijenos uživo odabrane utakmice daje vam mogućnost da neposredno pratite i svoju igru kada se kladite uživo. Samo nekoliko klikova i možete napraviti listić iz široke ponude događaja klađenja uživo Germania Sport kladionice.

Kada se prijavite na našu internet stranicu, kliknite na opciju klađenje uživo. Svaki događaj koji nudimo u video prijenosu označen je sličicom televizora, a događaji s tekstualnim prijenosom ikonicom “PbP”.

U svakom trenutku trajanja sportskog događaja igrajte na detalje kao što su – hoće li doći do promjene rezultata, tko će dati sljedeći gol ili tko će pobijediti u ostatku susreta i druge igre. Nemojte si dozvoliti da na kraju utakmice kažete: „Znao sam da će se to dogoditi, lijepo se vidjelo u prijenosu!“

Pripremili smo više od 5.000 sportskih događaja sa prijenosom uživo (live stream) uz klađenje uživo preko Germania Sport internet stranice. Ako pratite nogomet, tenis ili košarku, možete pronaći svoj omiljeni sport kroz video-prijenos koji šaljemo direktno na računalo putem kojeg ste pristupili stranici www.germaniasport.hr. Dovoljno je da budete ulogirani na našu interenet stranicu i vaša igra može početi.

Svaki sportski događaj spreman za praćenje uživo dostupan je i u ponudi klađenja uživo. Budite pripremljeni, izaberite događaje koje želite pratiti i isplanirajte svoje vrijeme. Prijenos uživo ne može čekati!

GERMANIA SPORT – Kladionica koja daje više i na Internetu.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Saznaj više

SLAŽEM SE